Një promovim libri që dhuroi dashuri dhe lot… nga Shqipe Nebiaj

Një promovim libri që dhuroi dashuri dhe lot… nga Shqipe Nebiaj Më 16 shtator 2023, në kishën katolike “Zoja e Shkodrës”, në sallën e konferencave “Nënë Tereza” u bë promovimi i Lexo Me Teper.

Triptik mbi tre autore e tri Vepra – Luftar Pepmarku, Bashkim Shehu & Natasha Lako nga Emrije Krosi

Emrije Krosi Triptik mbi tre autore e tri Vepra -  Luftar Pepmarku, Bashkim Shehu & Natasha Lako nga Emrije Krosi Ekspertiza dhe dekodimi i regjimit, përmes kujtesës librore, në romanin e Luftar Pepmarkut Edhe Lexo Me Teper.

Një qeveri që guxon të kundërshtojë… nga Ingrid Bonati

Një qeveri që di t’i kundërshtojë… nga Ingrid Bonati Sado e dhimbshme pjesa e vrasjes së oficerit të policisë së Kosovës, Afrim Bunjaku nga sulmi i terroristëve serbë, e gjithë ajo Lexo Me Teper.

Kur flasim për Mrì Dedjen e Merrnaçajve – nga Liza Pllumbi

Kur flasim për Mrì Dedjen e Merrnaçajve nga Liza Pllumbi (fjala e mbajtun në promovimin e Librin “Mrì Dedja e Merrnaçajve” - Zoja e Hekurt me Shpirt Florini”  Mirse keni ardhë! Se pari falenderoj Lexo Me Teper.

Kur Poetët caktohen me gisht… – Kolec P. Traboini bisedon me mikun e tij poet, Sulejman Mato

Kur Poetët caktohen me gisht… Kolec P. Traboini bisedon me mikun e tij poet Sulejman Mato Padyshim që ke të drejtë në polemikë revoltën tënde për çfarë po ndodh me krijuesit sot Lexo Me Teper.

Mbyllja si Parathënie e Gegnishtes fatkeqe – nga Klajd Kapinova

Mbyllja si Parathënie e Gegnishtes fatkeqe nga Klajd Kapinova (Dhuna ndaj gegnishtes nga koha e Perandorisë Xhihadiste Islame Otomane deri më sot) “Mbrojtësi i rrejshëm të lëshon në kurth. Me ose pa dashje, Lexo Me Teper.

Misioni u kry! Dështoi qytetaria, morali e profesionalizmi – nga Alba Kepi

Misioni u kry! Dështoi qytetaria, morali e profesionalizmi nga Alba Kepi Vota në Kukës nuk qe një garë politike e as elektorale. Vota në Kukës qe një zgjedhje qytetare, etike e sociale. Rezultati sot Lexo Me Teper.

Mrì Dedja, ngjall të kaluemen e nji kohe të përjetueme tragjike – nga Idriz Lamaj

Mrì Dedja, ngjall të kaluemen e nji kohe të përjetueme tragjike nga Idriz Lamaj Mri Dedja e Merrnaçajve – Zoja e Hekurt me Shpirt Florini  libër nga Jozef Radi Zoja dhe zotni, e Lexo Me Teper.

Studenti Agjent – nga Muçi Xhepa

Studenti Agjent nga Muçi Xhepa Në sallë s’e lanë babanë t’më shoqërojë, – fshin sytë, – nënën nuk e morëm, është e ndjeshme, s’do ta mbante veten. Dhe, unë pas saj – Lexo Me Teper.

Figura e një Gruaje të Hekurt e sublimuar në një libër – nga Mhill Velaj

Figura e një Gruaje të Hekurt e sublimuar në një libër nga Mhill Velaj Reflektime mbi librin “Mri Dedja e Merrnaçajve, – Zoja e Hekurt me Shpirt Florini – Rrëfime t’nji jete” Jo Lexo Me Teper.

Te rrëfimet e Mrì Dedes, kam gjetur shumë gra të jetë sime – nga Lindita Harizaj – Dema

Te rrëfimet e Mrì Dedes, kam gjetur shumë gra të jetë sime nga Lindita Harizaj – Dema Ju falenderoj nga zemra për këtë libër me shumë vlera jo vetëm për mua! Ashtu Lexo Me Teper.

Qasja hermetike e qenies, në muzgjet e (përtej)shpresave njerëzore të Lazër Radit – studim nga Emrije Krosi

Qasja hermetike e qenies, në muzgjet e (përtej)shpresave njerëzore të Lazër Radit nga Emrije Krosi Qasja ndaj poetikës së Lazër Radit, nuk lindi vetiu, por ishte e kahershme. Kur isha studnte, rrëmoja Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook