Nyjet-Arkivit për » Jozef Radi «

Një promovim libri që dhuroi dashuri dhe lot… nga Shqipe Nebiaj

Një promovim libri që dhuroi dashuri dhe lot… nga Shqipe Nebiaj Më 16 shtator 2023, në kishën katolike “Zoja e Shkodrës”, në sallën e konferencave “Nënë Tereza” u bë promovimi i Lexo Me Teper.

Kur flasim për Mrì Dedjen e Merrnaçajve – nga Liza Pllumbi

Kur flasim për Mrì Dedjen e Merrnaçajve nga Liza Pllumbi (fjala e mbajtun në promovimin e Librin “Mrì Dedja e Merrnaçajve” - Zoja e Hekurt me Shpirt Florini”  Mirse keni ardhë! Se pari falenderoj Lexo Me Teper.

Figura e një Gruaje të Hekurt e sublimuar në një libër – nga Mhill Velaj

Figura e një Gruaje të Hekurt e sublimuar në një libër nga Mhill Velaj Reflektime mbi librin “Mri Dedja e Merrnaçajve, – Zoja e Hekurt me Shpirt Florini – Rrëfime t’nji jete” Jo Lexo Me Teper.

Te rrëfimet e Mrì Dedes, kam gjetur shumë gra të jetë sime – nga Lindita Harizaj – Dema

Te rrëfimet e Mrì Dedes, kam gjetur shumë gra të jetë sime nga Lindita Harizaj – Dema Ju falenderoj nga zemra për këtë libër me shumë vlera jo vetëm për mua! Ashtu Lexo Me Teper.

Qasja hermetike e qenies, në muzgjet e (përtej)shpresave njerëzore të Lazër Radit – studim nga Emrije Krosi

Qasja hermetike e qenies, në muzgjet e (përtej)shpresave njerëzore të Lazër Radit nga Emrije Krosi Qasja ndaj poetikës së Lazër Radit, nuk lindi vetiu, por ishte e kahershme. Kur isha studnte, rrëmoja Lexo Me Teper.

Të lindur në shtrëngatë! – nga Kazanova Aliaj

Të lindur në shtrëngatë! nga Kazanova Aliaj E një ditë do të ndëgjoheshe deri në Amerikë oshëtima e Sharrit e Lazër & Jozef Radit! Oshëtima e dhimbjeve që trondit me jehonën e saj Lexo Me Teper.

Heroina që s’u lodh kurrë, tue përballue sfidat e jetës – recensë nga Mariana Naçaj

Heroina që s’u lodh kurrë, tue përballue sfidat e jetës recensë nga Mariana Naçaj Rreth librit të autorit Jozef Radi me titull: “Mri Dedja e Merrnaçajve – Zoja e Hekurt me Shpirt Lexo Me Teper.

Dera e Madhe Fisnike dhe Bujare e Marash e Mrì Dedja e Merrnaçajve në SHBA është vetë krahina malore e pamposhtur e Kelmendit në miniaturë Klajd Kapinova – editor i revistës “Jeta Katolike”, New York

Dera e Madhe Fisnike dhe Bujare e Marash e Mrì Dedja e Merrnaçajve në SHBA është vetë krahina malore e pamposhtur e Kelmendit në miniaturë Klajd Kapinova - editor i revistës “Jeta Lexo Me Teper.

Nji nanë e virtytshme që ia kalon legjendës – letër nga Pertefe Leka!

Nji nanë e virtytshme që ia kalon legjendës – letër nga Pertefe Leka! Zonjën Pertefe Leka së bashku me të shoqin e saj, Zotin Luan Leka, i kam miq të vjetër… Lexo Me Teper.

Promovim madhështor i librit “Mri Dedja e Merrnaçajve – Zoja e hekurt me shpirt florini” – nga Sokol Paja – New York, 16 Shtator 2023

Promovim madhështor i librit “Mri Dedja e Merrnaçajve - Zoja e hekurt me shpirt florini” nga Sokol Paja – New York, 16 Shtator 2023  U promovua në New York libri i Jozef Radit: Lexo Me Teper.

Një enciklopedi e vogël… – nga Sami Milloshi

Një enciklopedi e vogël… nga Sami Milloshi Libri “Mrì Dedja e Merrnaçajve” i shkrimtarit Jozef Radi Zakonisht enciklopeditë përmbajnë volume të mëdha dijeje apo informacioni. Cilado qoftë natyra e tyre, historike, gjeografike apo Lexo Me Teper.

Sfidë ndaj çdo humbjeje, tragjedie e frike n’emër të besimit… nga Emrije Krosi

Sfidë ndaj çdo humbjeje, tragjedie e frike n’emër të besimit… nga Emrije Krosi shënime për librin “Mrí Dedja e Merrnaçajve” e Jozef Radit Në librin e rrëfimeve, “Mrí Dedja e Merrnaçajve, – Zonja Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook