Na Kontaktoni

Comments or questions are welcome.

* indicates required field
Schedule an Appointment
Click above to schedule an appointment using vCita Online Scheduling

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj.
2 Përgjigje
 1. By-Passi Fier-Levan, shoqata antikomuniste letër Ramës
  » Dërguar më: 14/03/2014

  FIER – 52 anëtarë të Shoqatës Antikomuniste të të Përndjekurve Politikë Demokratë në Fier i janë drejtuar kryeministrit Edi Rama me një letër të hapur në lidhje me shpronësimet e tokës për ndërtimin e By-Pass-it Fier-Levan. Ata kanë shprehur kundërshtime në lidhje me çmimin, pasi në fshatra të ndryshme vlera është e ndryshme, duke krijuar diferencime. Mësohet se çmimi për metër katrorë në fshatin e Shtyllasit është 299 lekë të reja ndërkohë që për banorët e Levanit, çmimi i shpronësimit është 1600 lekë të reja dhe për banorët e Pojanit 869 lekë të reja. “Përse të jetë ky diferencim, kur është e njëjta sipërfaqe toke në strukturë?”, janë shprehur anëtarët e Shoqatës Antikomuniste. Ata pohojnë se banorët e fshatit Shtyllas janë banorë të persekutuar nga regjimi komunist, pasi ky fshat ka qenë qendër internimi.

 2. Kastriot Myftaraj Tha:

  I dashur Zef,
  lexova esenë për Kadarenë të mikut tonë Klodit, në këtë faqe. U habita shumë se pashë që kishte vjedhur me vetedije nga shkrimet dhe libri im për Kadarenë duke marrv jo vetëm ide, por edhe fjali të tëra, që përbëjnë pjesën më të madhe të esesë. Në asnjë rast nuk më citonte. E s’kishte si ta bënte se do të dilte qesharak. Kur ia vura në dukje këtë gjë, më tha me paturpësi se ato janë edhe mendimet e tij. Logjikë bizantine!! Eshtë për t’u habitur që një njeriu në moshën 62 vjeçare i bie ndërmend të shkruajë duke vjedhur idetë e të tjerëve, saktësisht siç bëri Enver Hoxha, i cili rreth moshës 70 vjeçe, nisi të botojë libra të shkruar nga të tjerët.
  Eshtë ironike që në një faqe me reputacion të tillë, të botohen shkrime të vjedhura!
  Gjithë të mirat
  K.M.

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook