back to top
27.5 C
Tirana
E hënë, 20 Maj, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Elona Caslli

Testi Veliaj – nga Elona Caslli

Testi Veliaj nga Elona Caslli Ndonëse tingëllon absurde, individi Erion Veliaj me qëndrimin e tij, me vjedhjen e tij, me mashtrimin e tij dhe me gjithçka...

Teatri… – nga Maurizio Gianandrea – përktheu Elona Caslli

Teatri... nga Maurizio Gianandrea - përktheu Elona Caslli Teatri të mëson të jesh i madh. Nuk ka rëndësi, nëse bëhesh apo nuk bëhesh aktor i madh...

I Pafajshmi Edi Rama – I Pafajshmi mes të fajshmëve nga Elona Caslli

I Pafajshmi Edi Rama - I Pafajshmi mes të fajshmëve nga Elona Caslli I Pafajshmi mes të fajshmëve, naivi Edi Rama, i keqkuptuari Edi Rama dhe...

Felaj, alergjikja e përjetshme ndaj qytetarisë – nga Elona Caslli

Felaj, alergjikja e përjetshme ndaj qytetarisë nga Elona Caslli Ka njerëz që vuajnë nga alergji të ndryshme. Disa njerëz kanë alergji nga pluhurat. Disa të tjerë...

Ndjesë për qytetarët apo aministi për grabitësit?! – nga Elona Caslli

Ndjesë për qytetarët apo aministi për grabitësit?! nga Elona Caslli Kur gjendesh përballë ligjërimit të kryeministrit mbi aktivitetin e Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, natyrshëm të lind...

Sa është normale një kamera në apartamentin tuaj, po aq normal është edhe “Vëllai i Madh” – nga Elona Caslli

Sa është normale një kamera në apartamentin tuaj, po aq normal është edhe “Vëllai i Madh” nga Elona Caslli Nuk do të prek historikun e formatit...

Dy shkrime për një vajzë një program dhe një sistem… – nga Elona Caslli & Sonila Meço

Dy shkrime për një vajzë një program dhe një sistem... nga Elona Caslli & Sonila Meço Dy shkrime, për një vajzë, një sistem dhe një program,...

Zhdukja e standardit ndodhi para profesionistëve që e njihnin shumë mirë domethënien e tij – nga Elona Caslli

Zhdukja e standardit ndodhi para profesionistëve që e njihnin shumë mirë domethënien e tij nga Elona Caslli Nuk e kam ndjekur Festivalin në RTSH për arsye...

Një popull në riedukim… – nga Elona Caslli

Një popull në riedukim... nga Elona Caslli Procesi i riedukimit përfshin nxënien e duhur të disa sjelljeve të cilat një individ nuk i ka nxënë si...

Elona Caslli, luftëtarja që na bën të ndihemi në faj, qëndrestarja e paepur e betejave të dinjitetshme… – Portret i Paautorizuar nga Albert...

Elona Caslli, luftëtarja që na bën të ndihemi në faj,  qëndrestarja e paepur e betejave të dinjitetshme... Portret i Paautorizuar nga Albert Vataj Elona Caslli është...

E vërteta nuk blindohet Basha! – nga Elona Caslli

  E vërteta nuk blindohet Basha! nga Elona Caslli  Nuk do t'i kisha shkruar këto fjalë nëse në rrjet nuk do të isha përballur me blindimin e...

A shuhet urrejtja?! – nga Elona Caslli

A shuhet urrejtja?! nga Elona Caslli Nje shkrim i Erl Kodres provokoi rrëfimin e mëposhtëm të cilin e kam dëgjuar kohë më parë nga një grua...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.