Eric Fromm (1900 – 1980) – Arti i dashnisë

Eric Fromm (1900-1980)

Eric Fromm (1900-1980)

“Kush dashuron me të vërtetë,

dashuron në përgjithsi krejt botën, dhe jo nji individ të përcaktuem…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook