Nyjet-Arkivit për » Eric Fromm «

Eric Fromm (1900 – 1980) – Arti i dashnisë

“Kush dashuron me të vërtetë, dashuron në përgjithsi krejt botën, dhe jo nji individ të përcaktuem…” 

Eric Fromm (1900-1980) – Dashnia

Dashnia infantile ndjek parimin: ‘Dashuroj  pse jam i dashuruem!’, Dashnia e pjekun ndjek parimin: ‘Jam i dashuruem pse dashuroj!’ Dashnia infantile thotë: ‘Të dua, pse kam nevojë për ty!’  Dashnia Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook