Nyjet-Arkivit për » Arti i Dashnisë «

Eric Fromm (1900 – 1980) – Arti i dashnisë

“Kush dashuron me të vërtetë, dashuron në përgjithsi krejt botën, dhe jo nji individ të përcaktuem…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook