Alda Merini

Alda Merini

Alda Merini (1930-2009)

“Dhe kështu… t’kam pritë
që t’ringjalleshe
dhe prej bari t’baheshe altar,
po si krejt altarët
edhe ti paske qenë prej guri…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook