Nyjet-Arkivit për » Altar «

Alda Merini

“Dhe kështu… t’kam pritë që t’ringjalleshe dhe prej bari t’baheshe altar, po si krejt altarët edhe ti paske qenë prej guri…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook