Viola Doko – Përflakje

Viola Doko 2013

Viola Doko 2013

“Yjet ula mbramë mbi detë
dhe iu luta t’luejnë me valët…
qiellit tim ia kalla zjarrin,
mos flakët t’përpijnë dhe ty!!!”

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook