Nyjet-Arkivit për » Përflakje «

Viola Doko – Përflakje

“Yjet ula mbramë mbi detë dhe iu luta t’luejnë me valët… qiellit tim ia kalla zjarrin, mos flakët t’përpijnë dhe ty!!!”  
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook