back to top
13.5 C
Tirana
E martë, 23 Prill, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Fotografia

Shëngjini, fotografuar nga Kel Marubi në fillim shek. XX dhe një dokument i Kadastrës së Venedikut…

Shëngjini, fotografuar nga Kel Marubi* në fillim shek. XX dhe një dokument i Kadastrës së Venedikut Sipas kadastrës së Venedikut për krahinën e Shkodrës, viti...

Drita e nji fotoje si përndritje hyjnore arti… – përtej nji fotografie nga Jozef Radi

Muzg vere ne Lövås Gård, (Suedi) Foto Desantila Qerimaj Drita e nji fotoje si përndritje hyjnore arti... përtej nji fotografie nga Jozef Radi Shpesh njeriu ndodhet përballë...

Fotografi e rrallë e tre Atdhetarëve t’paepun – Shpjegim i nji fotoje nga Fahredin Spahija

Fotografi e rrallë e tre Atdhetarëve t'paepun Shpjegim i nji fotoje nga Fahredin Spahija Sonte paskan lehë pafundësisht zagarët marksisto-leninisto-enveristë në nji nga televizionet tona, kundër...

Vlerat e thella të librit “Pikëllim në një foto të vjetër” i studjuesit të fotografisë shqiptare Qerim Vrioni – nga Robert Martiko

Vlerat e thella të librit “Pikëllim në një foto të vjetër”  i studjuesit të fotografisë shqiptare Qerim Vrioni nga Robert Martiko “Pikëllim në një foto të vjetër”...

Dy foto të Safete dhe Ramadan Sokolit shpjeguar nga nipi i tyre, Artan Kafexhiu.

Dy foto të Safete dhe Ramadan Sokolit shpjeguar nga nipi i tyre, Artan Kafexhiu  Familja Sokoli - simbol i mirësisë, i bujarisë, i urtësisë dhe trimnisë!...

Një foto… dhe disa rreshta për Profesor Ramadan Sokoli – nga Qerim Vrioni

Një foto... dhe disa rreshta për Profesor Ramadan Sokoli nga Qerim Vrioni Profesor Ramadan Sokoli, miku im i vyer, në vizitat e shpeshta që i...

Prof. Eqrem Çabej në një Foto Historike

Prof. Eqrem Çabej në një Foto Historike Kjo foto, marrë nga faqja e znj. Brikena Çabej , e padatuar aty, ka lidhje me Sinodin e...

Kulla e Prek Calit… (nji foto e rrallë)

Kulla e Prek Calit... (nji foto e rrallë) Kulla e Prek Calit... Nji foto e mrekullueshme, si vetë Preka. Preka ka dalë në ballkon të...

Duke kërkuar para botës shpëtim… – një foto sa një milion fjalë nga Jozef Radi

Duke kërkuar para botës shpëtim... një foto sa një milion fjalë nga Jozef Radi Kjo foto është e shkurtit të vitit 1991. Aty janë pesë gra dhe...

Një titull për një foto të Idromenos – nga Qerim Vrioni

Një titull për një foto të Idromenos nga Qerim Vrioni Fotoja bashkëngjitur paraqet një prift katolik, dy djem ndihmësa dhe një tjetër, por të veshur keq...

Një foto mbi karakterin dhe moralin – viti 1920

Një foto mbi karakterin dhe moralin - viti 1920 Këto dy motra të varfra kishin ecur 40 kilometra nga një fshat malor për të arritur...

Shtjefën Gjeçov Kryeziu (1874-1929) – Nji foto

Shtjefën Gjeçov Kryeziu (Janjevë, 12 korrik 1874 - Zym, 14 tetor 1929) frat françeskan, veprimtar i lëvizjes kombëtare, etnograf, arkeolog dhe shkrimtar shqiptar.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.