Shtjefën Gjeçov Kryeziu (1874-1929) – Nji foto

Shtjefën Gjeçovi  (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi (1874-1929)

Shtjefën Gjeçov Kryeziu

(Janjevë, 12 korrik 1874 – Zym, 14 tetor 1929)

frat françeskan, veprimtar i lëvizjes kombëtare,

etnograf, arkeolog dhe shkrimtar shqiptar.

Shtjefën Gjeçovi  (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi  (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi  (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi  (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi  (1874-1929)

Shtjefën Gjeçovi (1874-1929) foto origjinale

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook