Franz Kafka (1883-1924) – Dashnia

Franz Kafka (1883-1924)

Franz Kafka (1883-1924)

“Dashnia s’asht nji problem,

si nuk asht problem makina,

problem janë shoferi, udhtarët dhe rruga…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook