Edith Piaf (1915-1963) – Asgjë prej gjëje…

Edith Piaf (1915-1963)

Edith Piaf (1915-1963) 

Edith Piaf (1915-1963) – Asgjë prej gjëje…

“Jo, për asgjë prej gjeje,

jo, s’më vjen keq për asgjë,

as për të mirat dhe as për të këqiat e pësuara,

për mua ato mbeten e njejta gjë…” 

(nga nji tekst i saj, i kënduar nga ajo vetë)

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook