Epikuri – (341-270 p.K.) Shumica

Epikuri (341-270 p.K.)

Epikuri (341-270 p.K.)

S’kam pasë kurrë qëllim me i pëlqye shumicës…

çka dëshirojnë ata s’e kam kuptue kurrë

dhe ajo çka kërkoj unë,

ka shumë diferencë për t’u kuptue prej tyne…

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook