Arkivi për Kategorin » Shkrime gazete «

Ja si largohet pushteti i korruptuar piramidal i Ramës! – nga Aleks Kapllaj

Ja si largohet pushteti i korruptuar piramidal i Ramës! nga Aleks Kapllaj Rama që me ardhjen e tij në institucionet shqiptare, në fillim si ministër i kulturës, më vonë si kryetar i Lexo Me Teper.

Në Firence, me misionin e kunorës për Telinin – nga Lazër Radi

Në Firence, me misionin e kunorës për Telinin nga Lazër Radi Marrë nga libri në botim “Gjurma t’nji ditari të djegun” Nga njiqind kampista shqiptarë, me datën 7 gusht, nga komanda e Kampit Lexo Me Teper.

Faiku: prozatori më i lartë i gjuhës shqipe!! nga Dr. Vasfi Samimi

Faiku: prozatori më i lartë i gjuhës shqipe!! nga Dr. Vasfi Samimi Faik Konica mbetet figura ma e madhe dhe ma kontraverse e kësaj kohe. Me rastin e ribotimit të librit Lexo Me Teper.

Shpresa vdes e fundit – Visar Zhiti

“…Lazër Radi, është simbol i triumfit mbi vdekjen, i njeriut që s’u rropos dot nga dallgët e zeza të Ferrit, që thyen prangat e harresës me fjalën – aq sa Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook