back to top
28.5 C
Tirana
E enjte, 13 Qershor, 2024
- Advertisement -spot_img

CATEGORY

Dorëshkrime te Dr. Lazër Radi

Në Romë, në familjen e Nermin Vlorës – nga Lazër Radi

Në Romë, në familjen e Nermin Vlorës nga Lazër Radi Në verën e vitit 1991, ndodhesha në Romë. Kthehesha aty, mbas një odiseje prej gati pesëdhjetë...

Në gjurmët e një ditari të djegur… Lazër Radi – (Fragment nga libri i II i Kujtimeve)

Përsëri për rrugë... nga Lazer Radi Marrë nga libri Në gjurmët e një ditari të djegur Libri i Dytë i Kujtimeve (1929-1938) Qiraxhinjtë na trokitën në...

Profesor Simon Rrota, në librin e kujtimeve të Lazër Radi

Profesor Simon Rrota nga Lazër Radi Marrë nga libri "Në gjurmët e një ditari të djegur..." Libri i Dytë i Kujtimeve (1929-1938) S'mund të rri pa shkruejtë diçka...

Njoftjet e mia me Vangjel Koçën dhe Kolë Bib Mirakaj nga Lazër Radi

Njoftjet e mia me Vangjel Koçën e Kolë Bib Mirakajn nga Lazër Radi Me Kolë Bibën isha pa dy herë në Shkodër, gjatë kohës kur isha nxanës...

At Shtjefën Gjeçovi nga Lazër Radi

At Shtjefën Gjeçovi... nga Lazër Radi (Mjegullnaja e kujtimeve - Prizreni pjesa e parë) Rrallë herë të rastis në jetë të shohësh në kupëqiellën e natës nji kometë...

Lazër Radi: Mendimi i nji Intelektuali… (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Mendimi i nji Intelektuali... (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Murgesha dhe Poeti (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Murgesha dhe Poeti  (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Memoriali III – Roma (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Memoriali III - Roma (Dorëshkrim)

Lazër Radi – Memoriali II – Shkodra (Dorëshkrim)

Lazër Radi - Memoriali II - Gjurmat e nji Ditari të Djegun Shkodra (Dorëshkrim)

Lazër Radi – Ëndrrat e luleve (Dorëshkrim)

Lazër Radi - Ëndrrat e luleve (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Mesazhe (Dorëshkrim)

  Lazër Radi: Mesazhe (Dorshëkrim)

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.