Nyjet-Arkivit për » Gratë «

Frank Sinatra (12 dhjetor 1915 -12 Dhjetor 2015)

Frank Sinatra (12 dhjetor 1915 – 12 Dhjetor 2015) 100 Vjetori i Lindjes i nji Artisti te Madh “Sipas shumë njerëzve unë qenkam një ekspert i madh i grave, por të jem Lexo Me Teper.

Komedia Njerëzore e Honore de Balzac në nji libër aforizmash – Përgatitur nga Vasilika Michalas

Komedia Njerëzore e Honore de Balzac në nji libër aforizmash Përgatitur nga Vasilika Michalas “Unë kam lindur të thith aromën e luleve, jo erën e keqe të llumit. Përse të arrijë në akte të Lexo Me Teper.

Oscar Wilde (1854-1900) – Gratë

“Gratë  janë krijue për me u dashtë, dhe jo për për me u marrë vesh me to…!”

Marcel Proust – Gratë

“…Le tua lemë gratë e hijshme, burrave pa asnji lloj fantazie…”  

Mary Shelley

    “…Gratë s’duhet të kenë pushtet mbi burrat, por mbi veten e tyre…!”  
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook