Oscar Wilde (1854-1900) – Gratë

Oscar Wilde (1854-1900)

Oscar Wilde (1854-1900)

“Gratë  janë krijue për me u dashtë,

dhe jo për për me u marrë vesh me to…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook