Marylin Monroe (1926-1962) – Sensualiteti

Marylin Monroe (1926-1962)

Marylin Monroe (1926-1962) 

“Falë Zotit,

t’gjithë ne dalim n’dritë s’bashku me sensualitetin tonë,

dhe asht mëkat i madh që shumë njerëz

e përçmojnë dhe e ndrydhin kët dhuratë të natyrës.

Edhe Arti, Arti i vërtetë, pikërisht prej aty lind, si çdo gja e kësaj bote…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook