Nyjet-Arkivit për » Zoti «

Blaspoema… nga Erina Çoku

Blaspoema… nga Erina Çoku Erina Çoku, asht ndër lojcaket ma të rafinueme dhe ma të ambla të poezisë shqipe; asht shembëlltyra ma e plotë e grues-adoleshente që kur shifet në pasqyrë të Lexo Me Teper.

Marylin Monroe (1926-1962) – Sensualiteti

“Falë Zotit, t’gjithë ne dalim n’dritë s’bashku me sensualitetin tonë, dhe asht mëkat i madh që shumë njerëz e përçmojnë dhe e ndrydhin kët dhuratë të natyrës. Edhe Arti, Arti Lexo Me Teper.

Në vend t’nji bejte… poezi nga Pier Kolond

Në vend t’nji bejte nga Pier Kolond Tung’jatjeta mor zotni. Piqi kambt nji here n’hi, se kuvendi bahet n’log e jo deg e m’degë, si zog. T’ishte puna degë e m’degë, t’kishim pru rreth dy-tre gegë. Nji Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook