Nyjet-Arkivit për » Marylin Monroe «

Marylin Monroe (1926-1962) – Sensualiteti

“Falë Zotit, t’gjithë ne dalim n’dritë s’bashku me sensualitetin tonë, dhe asht mëkat i madh që shumë njerëz e përçmojnë dhe e ndrydhin kët dhuratë të natyrës. Edhe Arti, Arti Lexo Me Teper.

Marylin Monroe (1926-1962) Diamanti

“Nji puthje e dorës vërtet të ban me u ndje mirë, po nji kësulë diamantesh mbetet për sa t’jetë jeta…”

Marylin Monroe (1926-1962) – Rregullat

“Nëse do t’i kisha respektue të gjitha rregullat, nuk do të kisha mbrritë askund… “

Marylin Monroe (1926-1962) – Bukuria

“E kam andrrue bukurinë, ma së shumti me sytë hapë… Kam andrrue me qenë aq e bukur, sa njerzit kur m’kalonin përbri gjithë vëmendjen ta kishin te unë…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook