Jack London (1876-1916) Shpirti i Sakrificave

Jack London (1876-1916)

Jack London (1876-1916)

“Materia nuk ka kujtesë, shpirti po!

Asht veç shpirti im dhe askush tjetër ai që i kujton krejt sakrificat e mia te pafundme…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook