Nyjet-Arkivit për » Shpirti i Sakrificave «

Jack London (1876-1916) Shpirti i Sakrificave

“Materia nuk ka kujtesë, shpirti po! Asht veç shpirti im dhe askush tjetër ai që i kujton krejt sakrificat e mia te pafundme…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook