Gëzim Hajdari (1957) – Sakrifikimi

Gëzim Hajdari

Gëzim Hajdari

“Në jetë, ia vlen gjithnji t’i pranosh sfidat

dhe të sakrifikohesh në emër të ideve të drejta…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,
Një përgjigje
  1. Jozef Radi Tha:

    Iskra Thoma
    Gezim Hajdari është poet i shquar bilingue, që ka pranuar sfidat dhe sakrificën në emër të ideve të drejta.
    I uroj shëndet e suksese të përhershme!
    (Marrë nga muri i fb. 23 janar 2014)

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook