Nyjet-Arkivit për » Sakrifikimi «

Gëzim Hajdari (1957) – Sakrifikimi

“Në jetë, ia vlen gjithnji t’i pranosh sfidat dhe të sakrifikohesh në emër të ideve të drejta…!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook