Eugenio Montale – Poezi me 7 fjale

Peisazh me selvi dhe re...

Peisazh me selvi dhe re…

Sot
ushqehem
me re
dhe me largësi…
Eugenio Montale

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook