Andrè Gide (1869-1951) – E vërteta

Andre Gide (1969-1951)

Andre Gide (1969-1951)

“U besoni atyne që e kërkojnë të vërtetën,

dhe mos besoni te ata që e kanë gjetë atë…!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook