Sokrati – Njeriu… (470 – 399 p.K)

Busti i Sokratit

Busti i Sokratit

“Αshtu si nji thes bosh që brendinë e tij e ka veç me ajër,

edhe mendja e njerzve pa vlera shpirërore,

fryhet nga mendjemadhësia, arroganca dhe idetë e gabuara

që ata kanë ndaj vetes së tyre…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook