Alda Merini – Gruaja

Alda Merini

Alda Merini (1931-2009)

“Asht e domosdoshme për nji grua,

me lanë gjurmat e veta

dhe shpirtin e saj te nji burrë,

pse me ba dashni jemi të gjitha të zonjat…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook