Wislawa Szymborska

Wislawa Szymborska

Wislawa Szymborska

 

“…Asgja s’jepet dhuratë, gjithçka jepet hua, jam deri në fyt borxh… dhe e detyrueme të paguej për veten me veten time e t’i jap vlerë jetës duke e shkëmbye me jetë…”

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook