Nyjet-Arkivit për » Borxhi «

Wislawa Szymborska

  “…Asgja s’jepet dhuratë, gjithçka jepet hua, jam deri në fyt borxh… dhe e detyrueme të paguej për veten me veten time e t’i jap vlerë jetës duke e shkëmbye me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook