Winston Churchill – (1874-1965) – Socializmi

Winston Churchill (1874-1965)

Winston Churchill (1874-1965)

“Socializmi mbetet nji filozofi e dështueme.

Ai asht Besimi i Injorancës dhe Ungjilli i Zilisë…

Virtyti i vetëm i tij asht Ndarja e Barabartë e Mjerimit…!” 

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook