Nyjet-Arkivit për » Socializmi «

“Socializmi s’ka vend në Shtetet e Bashkuara të Amerikës!” – nga Frank Shkreli

“Socializmi s’ka vend në Shtetet e Bashkuara të Amerikës!” nga Frank Shkreli Kongresi i Shteteve të Bashkuara denoncon Tmerret e Socializmit Të enjten që kaloi, Kongresi i Shteteve të Bashkuara – miratoi, Lexo Me Teper.

Winston Churchill – (1874-1965) – Socializmi

“Socializmi mbetet nji filozofi e dështueme. Ai asht Besimi i Injorancës dhe Ungjilli i Zilisë… Virtyti i vetëm i tij asht Ndarja e Barabartë e Mjerimit…!”   
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook