Nyjet-Arkivit për » Arian Leka «

Kur Koliqi & Shejzat nderonin Haxhiademin & Heroin Kombëtar – në vjetin 500 të Gjergj Kastriotit.

Kur Koliqi & Shejzat nderonin Haxhiademin & Heroin Kombëtar – në vjetin 500 të Gjergj Kastriotit. *** Kisha dëgjuar për këtë botim përtej detit të Koliqit. Ky gjuhëbukur me gegnishten ma t’amël, Lexo Me Teper.

Duke kënduar Sofínë… në Përvjetorin e lindjes së Et’hem Haxhiademi (8 mars 1902 – 17 mars 1965) – Përmblodhi & rrëfeu Hortensia Haxhiademi

Duke kënduar Sofínë… në Përvjetorin e lindjes së Et’hem Haxhiademi (8 mars 1902 – 17 mars 1965) Përmblodhi & rrëfeu Hortensia Haxhiademi “…të dua shumë!” *** “…për dhimbjet është gjithmonë vështirë të dëgjosh… Lexo Me Teper.

Poeteka 36 – vjeshtë 2015 – E’hem Haxhiademi nga Hortensia Haxhiademi – Pellumbi

Përmbajtja Poeteka 36 – vjeshtë 2015 4 Arian Leka – I’m nobody! Who are you? Letërsi shqipe 10 Petraq Risto – 12 poezi 20 Ilir Kalemaj – 11 poezi 28 Lexo Me Teper.

Parid Teferiçi “Mjerë ai popull që shkruan poezi patriotike”

“Mjerë ai popull që shkruan poezi patriotike…” Jozef Radi interviston Parid Teferiçin Kush është Parid Teferiçi Ka lindur në Kavajë më 1972. Ka studiuar matematikë në Tiranë dhe ekonomi bankare në Milano. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook