Steve Jobs (1955-2011) – Pasioni i Punes

Steve Jobs (1955-2011)

Steve Jobs (1955-2011)

“E vetmja mënyrë më ba nji punë si duhet,

duhet me e dashtë atë çka ban…

Nëse s’e ke gjetë çka të përshtatet ty, vazhdo me e kërkue…

dhe mos u ndje asnjiherë i kënaqun…

Ashtu si për krejt çeshtjet e zemrës,

ke me e kuptue se e ke gjetë veç kur t’jetë përballë teje…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook