Nyjet-Arkivit për » Pasioni «

Steve Jobs (1955-2011) – Pasioni i Punes

“E vetmja mënyrë më ba nji punë si duhet, duhet me e dashtë atë çka ban… Nëse s’e ke gjetë çka të përshtatet ty, vazhdo me e kërkue… dhe mos Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook