Savra Monamour teksti Jozef Radi-muzika Grigor Kokali

“Savra Monamour”

Muzikoi dhe luan ne fizarmonike Grigor Kokali

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Foto-Video  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook