Osho – Liria dhe Dashnia

Osho

Osho

Gjithçka që mund ta shkatrrojë lirinë s’asht dashni! Asht fjala për diçka tjetër… sepse dashnia dhe liria shkojnë krah për krah njena tjetrës, pse janë si dy flatra të së njejtës pulbardhë. Sa herë ta shohësh dashninë në konflikt me lirinë tande, do me thanë se je duke bà diçka tjetër në emën të dashnisë…

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook