Oscar Wilde – Jeta

Oscar Wilde

Oscar Wilde

“…Në çdo çast t’jetës sonë jemi ata që do të jemi

dhe aspak ata që kem qenë dikur…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook