Lasgush Poradeci (1899-1987) – Poezia

Lasgush Poradeci (1899-1987) Vepra e I - Poezia

Lasgush Poradeci (1899-1987) Vepra e I – Poezia 

“Poezia është divine (hyjnore).

Prandaj, kur shkruan poezi, duhet ta kesh shpirtin të shenjtëruar.

Çdo poezi duhet të jetë një xhevahir

dhe xhevahir duhet të jetë çdo varg i saj

dhe çdo fjalë e saj duhet të jetë xhevahir…”

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook