John Lennon (1940-1980) – Miqtë

John Lennon (1940-1980)

John Lennon (1940-1980)

 

“Ai që asht i sinqertë dhe i drejtë,

s’mund të ketë shumë miq.

Veçse ata të paktë, do të jenë gjithnji ma të saktët…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook