Nyjet-Arkivit për » John Lennon «

6 korrik 1957 – 6 korrik 2017 John Lennon takon Paul McCartney – nga Matthias Luconi

6 korrik 1957 – 6 korrik 2017 John Lennon takon Paul McCartney nga Matthias Luconi Mendojeni vedin në Liverpool, bash në nji ditë si kjo e sodit, më 6 korrik, po gjashtëdhjetë vite Lexo Me Teper.

John Lennon: Ata na shtynë të besojmë se dashnia…

John Lennon Ata na shtynë të besojmë se dashnia… Kjo ese e shkurtë e John Lennon, asht nji kënaqsi e imja e kahershme. E kisha përkthye vite ma parë, po diku m’ishte mshehë Lexo Me Teper.

Iluzionet e humbura të Dhjetorit ’90… Ilir Seci

Iluzionet e humbura të Dhjetorit ’90… nga Ilir Seci Me 8 Dhjetor 1990, studentët shqiptarë mundën frikën duke u revoltuar… Ishte një dritëz qiriri naimian, një regëtime guximi, një farëz shprese, Lexo Me Teper.

John Lennon (1940-1980) – Miqtë

  “Ai që asht i sinqertë dhe i drejtë, s’mund të ketë shumë miq. Veçse ata të paktë, do të jenë gjithnji ma të saktët…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook