Georg Wilhelm Friedrich Hegel (1770-1831) Ma i Miri

Georg Hegel (1770-1831)

Georg Hegel (1770-1831)

“Shumkush dëshiron dhe mbahet si t’jetë ma i miri i kësaj bote…

Ai që asht ma i miri, e shpreh kët botë të vetën, ma mirë se të tjerët…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook