Nyjet-Arkivit për » Ma i Miri «

Georg Wilhelm Friedrich Hegel (1770-1831) Ma i Miri

“Shumkush dëshiron dhe mbahet si t’jetë ma i miri i kësaj bote… Ai që asht ma i miri, e shpreh kët botë të vetën, ma mirë se të tjerët…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook