Faik Konica (1875-1942) – Feja e shqiptarëve

Faik Konica (1875-1942)

Faik Konica (1875-1942)

Faik Konica (1875-1942) – Feja e shqiptarëve

“Shqiptarët nuk ndahen
në të krishterë e në muhamedanë,
po ndahen me dy anë:
ana e kombëtarëve,
në të cilën ka shqiptarë nga të gjithë besimet,
dhe ana e zuzarëve…”
Faik Konica, Revista Albania, 10 korrik 1901

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook