Anton Çehov (1860-1904) – Martesa

Anton Chehov (1860-1904)

Anton Chehov (1860-1904)

“Nji martesë e lumtun mundet me ekzistue vetëm

midis nji burri shurdh dhe nji gruaje të verbër…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook