Anton Çehov (1860-1904) – Gjuha dhe Mendimi

Anton Chehov (1860-1904)

Anton Chehov (1860-1904)

“Mos ia jepni kurrë mundësinë gjuhës

me e tejkalue mendimin… ”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook