Joseph Addison – Lumturia

Jozeph Adisson (1672-1719)

Jozeph Adisson (1672-1719)

“Tre themelet mbi të cilat ngrihet lumturia e kësaj jete janë:

të keshë diçka për të bërë,

diçka për të dashuruar

dhe diçka për të shpresuar…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook